19 d’abr. 2011

L’ 1 de Maig, tothom contra les retallades


Desprès de la magnifica jornada del 14 d’abril, amb la gran concentració dels treballadors públics, ara cal que tots tinguem en la nostra agenda la data de l1 de Maig.

La manifestació sindical de l’1 de Maig ha de ser una nova data  de mobilització sindical i social. Els sindicats, la esquerra social ha estat la primera en plantar cara al govern de les retallades, “al govern dels pitjors” els que es contradiuen diàriament, però que només tenen dues obsessions: governar en benefici d’uns pocs, dels seus amics, “del sector dels negocis”, i en retallar a canvi el que faci falta dels nostre, encara insuficient Estat del Benestar.

El cartell de CCOO de Catalunya ho diu tot “ Combatre l’atur, sense retallar drets” i dins de les estisores diem el que volem dir, res de retallar sanitat, ni educació, ni serveis socials, ni salaris.

L’1 de Maig ha de ser la data que uneixi els dos 14, el d’abril que va ser l’iniciï, i el 14 de Maig on tots hem d’anar a la Plaça de Catalunya, pel mati, en una gran mobilització social, del conjunt de la ciutadania catalana per dir un gran NO a les retallades.

El Govern de l’Artur Mas ha aconseguit un gran record, el de mobilitzar a la ciutadania contra les seves polítiques en només 100 dies. Ara cal que tots siguem conscients i responsables. I el que no si val es protestar i el 22 de Maig tornar a votar als mateixos en les municipals.

Jo ho tinc molt clar, i com encara no tinc mala memòria, encara recordo qui van ser els primers en enfrontar-se al govern i criticar les retallades, dins i tot fent un mapa de les retallades o editant una imatge amb unes estisores sobre el logo electoral de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada