8 d’abr. 2011

Artur Mas a les retallades els hi diu estalviar

Artur Mas no retalla, estalvia
Sembla que el Govern de CiU vol canviar tantes coses que fins i tot sembla que vol canviar el diccionari.

L’Artur Mas, en la entrevista amb la Mònica Terribas, li va demanar que no parles de “retallar” que era una paraula lletja i que era millor dir “estalviar”. Es a dir el Govern de CiU no retalla condicions socials, estalvia. Quan retalla els llits disponibles, quan retalla hores de quiròfans, quan retalla llocs de treball en la sanitat, quan retalla les despeses generals dels col·legis públics, en realitats no esta fent retallades, sinó que està estalviant. Es a dir que quan es retallen els sous, en realitat es que s’estan estalviant. Quina barra té l’Artur Mas!!.

I el mes important es que caldria preguntar-li per a qui estalvia?. Per els rics, als qui els hi regala l’eliminació de l’Impost de Successions, be potser en el nou “argot” de l’Artur Mas, en comptes de dir que els hi “regala” caldria dir que fa una “despesa en dividends”. Dividends per aquells que li han donat suport per arribar al poder.

Be el canvi dels mots, per part d’aquest govern, no es nou, la mentida de la Vicepresidenta Joana Ortega, pel que fa al seu “currículum”, no va ser una “mentida” va ser simplement un “error”. Espero que no ens deixem enganyar gaire mes i no permetem, com diria Espriu, que ens canviïn els mots de cada cosa.

Ara caldria que els ciutadans de Catalunya el proper 22 de març li “estalvien” vots a CiU en les eleccions municipals, per tal d’evitar que no continuï estalviant a costa del conjunt de la societat i en benefici d’uns pocs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada