11 de jul. 2011

Senyor Rubalcaba: Ho sento però no me’l crec



Rubalcaba
nuevatribuna.es | 12 Julio 2011 

Apreciat senyor Rubalcaba, de entrada he de dir que hem cau vostè simpàtic. Crec que és una persona preparada i un bon polític, i de qualitat. Però lamentablement no el puc creure. I això que vostè és el que anomenem “un encantador de serps”

El dia de la seva presa de possessió com a candidat va fer un bon discurs de forma i de fons. D’aquests que, a molta gent , li agrada sentir. Però alguns creiem que, per sort,la política és alguna cosa més que paraules. Va fer un discurs de gir a l’esquerra, però: és creïble? Es creïble que el faci vostè i el seu partit, el PSOE, que està al Govern de l’Estat i que encara ara, dia a dia, va consumant polítiques de dretes?.

Fa uns anys, un jove desconegut va arribar portant un discurs polític d’esquerres i va fer-se amb el lideratge del PSOE , es deia Rodríguez Zapatero. Desprès d’un període de vaques grosses, on va fer polítiques socials progressistes, com les referents a la igualtat de les persones sense distinció d’opció sexual,   i d’altres demagògiques, com la dels 400 €, i la declaració que baixar impostos era d’esquerres, quan va arribar la crisis va caure del cavall i ens ha aplicat plantejaments de dretes en l’àmbit econòmic i laboral.

Aquell personatge, d’entrada era un desconegut, vostè no. I ho reconeix quan assumeix la seva vinculació a Felipe González i a Zapatero. I la veritat és que amb aquests padrins ningú no pot creure que vostè representa a l’esquerra.

El problema del PSOE i dels seus quadres polítics és que estan en un atzucac. Ja no són un partit d’esquerres, ni un partit socialista ni socialdemòcrata. El PSOE és avui clarament un partit de centre pur, social-lliberal, que té la sort de que la dreta en aquests país és dreta pura i dura.

Només cal escoltar algú com la Elena Valenciano que no es posa vermella quan diu que el PSOE canvia de política per que sempre està amb la ciutadania. Desprès de tot el que han fet els últims tres anys, pretén dir que això era el que li demanava la ciutadania. La gent d’esquerres, els treballadors, el moviment sindical, han estat en contra de la seves polítiques i per això avui estan tant recelosos, indignats, i molts, que no han trobat altres alternatives, s’han refugiat a l’abstenció, el vot nul o el vot blanc. I eren i són gent d’esquerres. El PSOE, cal dir-ho clarament, és irrecuperable per a l’esquerra, fins i tot és nociu que es presenti com a partit d’esquerres per que contamina  totes les esquerres. Ja va enganyar a l’electorat d’esquerres en González, ja ho ha tornat a fer en Zapatero, no volem una tercera vegada. Diuen que l’home és l’únic animal que ensopega dues vegades en la mateixa pedra. Esperem que molta gent d’esquerres no s’equivoqui tres vegades.

Amic Rubalcaba, com ens podem creure que vol canviar la Llei electoral, desprès de tant temps d’haver-ho pogut fer?.  Que ara té miraculoses mesures contra l’atur?. Que ara vol tornar a posar l’Impost pels grans patrimonis?

Per favor, vostè és un politics seriós, amb més de 30 anys de política a la seves esquenes, però encara que recuperi per fer el seu programa  Caldera i Narbona, ni així és fa creïble com a polític d’esquerres.

I que consti que li desitjo el millor, que aconsegueixi treure un bon resultat electoral i  recuperi tot l’electoral de centre que li disputen el PP i CiU. Però no vulgui tornar a enganyar als electors d’esquerres.

La gent d’esquerres de tot l’estat, es mereix que surti un moviment fort i nou que recuperi aquest espai per a una formació amb valors i plantejaments clars i nítids d’esquerres, sense enganys. Ocupis vostè d’aconseguir el màxim espai del centre i centre- esquerra i deixi que a la gent d’esquerres la recuperi algú que ho sigui de debò.  

Ni al maig ni mai: NO ELS VOTIS SI ETS D'ESQUERRES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada